Katarina Panzió

Családi panzió Katarina található Goral faluban Zdiar. Zdiar falu közvetlenül a Belianske Tátra alatt fekszik. A nyugati ablakokból láthatjuk a helyi Tátra szépségét és varázsát. A vendégház belseje kényelmes szállást kínál magas szinten.

3 emeleten kínálunk szállást kétágyas, háromágyas, négyágyas szobákban és kétszemélyes lakosztályban. Az igényesebb ügyfelek számára kínálunk szállást egy négyágyas és ötágyas apartmanban. Az apartmanok alkalmasak gyermekes családok vagy családok számára, akik magasabb színvonalú szállást részesítenek előnyben.

A vendégház saját étkezővel rendelkezik, Goral stílusban berendezve.

Miért rekedt Zdiarban?

A szállás a Ždiar faluban, közvetlenül a szálláshelyünk ablakaiból lehetővé teszi, hogy megtekinthessük a Belianske Tatras-Havran (2151,5 m) 14 km hosszú mészkőgerinc legmagasabb csúcsát, amely a ridge többi csúcsán kívül nem érhető el a turisták számára.

A Magas-Tátra számtalan turisztikai triassát kínál, amelyek alkalmasak a kevésbé tapasztalt, de a legigényesebb turisták számára is.

A természetes szépség mellett az eredeti népi építészet, a népi szokások, a Goral népviselet és a tánctörténet, valamint a népművészeti alkotás is a mágnesek a turisták számára.

A falu közepén egy templom Ždiarsky háza, a múzeum néprajzi kiállítása, a Ždiarska szoba. A látogatók megtalálják a Ždiar faházak tipikus felszerelését, felöltözhetik a Goral jelmezeket, vagy részt vehetnek a zsidiai esküvőn.

Plesnivec-ház a Belianske Tátra területén fekszik, 1290 m tengerszint feletti magasságban, ami az egyetlen lakóépület a Belianske Tátra környékén, amely körül a Tátralom Kotlina túraútvonalat vezet.

A sok turisztikai triassustól ajánljuk a 7-es tavaszi völgyet és a fehérvizet, amely a nyáron a Belian és a Magas-Tátra határán található egyik legszebb túra.

A vendégház ingyenes parkolási lehetőséget biztosít.